Városi Diákolimpiai döntő - Kosárlabda

Kedden iskolánkban a 7-8 osztályos fiúk városi Diákolimpiai döntőt játszottak kosárlabdában a Deák Iskola csapata ellen.
Nagy csatában elvéreztek a fiúk, így a második helyen végeztek. Cholnoky Iskola csapata lett a harmadik a tornán.
 
Csapat tagjai: Pál Benedek, Ráskai Zoltán, Fóris Joel, Nyári István, Gyimesi Máté, Hontai Áron, Róza Imre, Fodor Márton, Kertész Péter, Kertész András, Harmat Levente, Táncos Olivér

Kosarasok

Szombaton a kicsi kosarasok ismét kosárlabda tornán vettek részt a Vetési Gimnázium tornacsarnokában.
Most a Padányi Iskola és a Szentgáli Iskola csapataival játszottak.
Mind két mérkőzésen nagyarányú győzelmet arattak.
Gratulálunk a csapat tagjainak.

Német Balázs, Takács Zalán, Soós Ákos Bendegúz, Gömöri Márton, Bartal Bátor, Ivánfai Kolozs, Molnár Ádám, Hutflesz Noel, Sajtos Huba, Szücs Fanni, Fister Kitti, Sajtos Vince
 

Kosarasok és röplabdások a városi diákolimpián

Hétvégén városi diákolimpia tornákon vettek részt a Botev-iskola lányai.
Pénteken 7-8. osztályos kosarasok a Szilágyi-iskola lányaival játszottak. Jól játszottak, de sajnos így is alulmaradtak, és másodikok lettek a városi döntőn.
A csapat tagjai: Kántor Zsófia, Ráskai Zsuzsa, Németh Liza, Fábián Réka, Gáspár Alexandra, Kiss Éva, Léber Boglárka, Gyimesi Luca
 
Szombaton röplabdások játszottak a városi döntőn.
Délelőtt 5-6., délután 7-8. osztályosok mérkőztek meg.
Mindkét csapat mindegyik ellenfelét legyőzte, de az első forduló eredményeit is figyelembe vették, így a második helyen végeztek.
Ennek ellenére bejutottak a megyei döntőbe.
A csapat tagjai: Czuri Hella, Szabó Krisztina, Vilovski Andjela, Ferenczy Eszter, Fekete Fanni, Fábián Réka, Baján Enikő, Gáspár Alexandra
Gratulálunk az eredményekhez.

Torna diákolimpia országos elődöntő

2020. február 16-án került megrendezésre a torna diákolimpia országos elődöntője a Vetési gimnázium tornacsarnokában, ahol a megyei döntőket követően négy megye legjobb csapatai léptek a szerekhez, hogy kiderüljön, ki kerül az országos döntőbe. Iskolánk minden korcsoportban képviseltette magát a megmérettetésen, és kiemelkedő eredményeket ért el. Mindegyik csapatunk első helyen végzett, így bejutott az országos döntőbe. Egyéniben is nagyon szépen szerepeltek a lányok.

Az I. korcsoportos aranyérmes csapat tagjai: Vörös Orsolya, Jerémiás Hanna, Zsemle Gréta, Bartus Brigitta, Bartus Adél, Fóris Léna.

Cikk folytatása

VUKE Mini Kupa – 2. forduló

Február 1-jén a veszprémi Vetési Albert Gimnázium tornacsarnokában vettünk részt a második kosárlabda tornán.

Két csapattal mérkőztünk meg. A Padányi Iskola és a VUKE kis kosárlabdázóival.

A gyermekek és a szülők is már nagyon várták ezt az újabb találkozót.

Mindkét meccsen nagyon nagy lelkesedéssel játszottak a gyermekek. Játékukban több olyan technikai, taktikai / emberfogás a védekezésben, passzolás, helyzetfelismerés / elem volt jelen, ami a fejlődésüket mutatta.

Minden gyermeknek jelen volt vagy az egyik, vagy mindkét szülője. A szülőknek és a gyermekeknek kellemes, jó élmény volt ez a szombat délelőtt. Gratulálok a csapatomnak!

Sári Kálmán - edző

Padányis Párducok

Szentgáli Szürkefarkasok

19

:

39

Boteves Bikák

Padányis Párducok

78

:

14

VUKE Viperák

Szentgáli Szürkefarkasok

22

:

39

Boteves Bikák

VUKE Viperák

46

:

20

 

Kosárlabda győzelem

Múlt szombaton az iskola alsós kosárlabdázói, a Vetési Gimnázium tornacsarnokában egy  tornán vettek részt. Játszottak a Padányi Iskola és a VUKE csapata ellen.
A fiúk nagyon ügyes, jó játékkal megnyerték a tornát.
 
A csapat tagjai: Németh Balázs, Takács Zalán, Soós Ákos Bendegúz, Glük Barnabás, Gömöri Márton, Odor Imre, Hontai Márton, Ivánfai Kolozs, Szita Zsombor, Molnár Ádám, Hutflesz Noel
 
 

Torna megyei diákolimpia

2019. decemberében rendezték meg a torna diákolimpia megyei döntőjét, amelynek első három helyezettje jut tovább az országos elődöntőre. Iskolánk mindhárom korcsoportban indult, és mindegyik csapat továbbjutott a következő fordulóba.

I. korcsoportban 1. helyen végeztek a lányok. A csapat tagjai voltak: Vörös Orsolya, Jerémiás Hanna, Kovács Júlia, Bartus Brigitta, Bartus Adél, Zsemle Gréta, Fóris Léna, Fóris Debóra.

Egyéniben 1. helyezett lett Kovács Júlia, 2. helyen zárt Jerémiás Hanna, 3. lett Vörös Orsolya.

II. korcsoportban is 1. helyezést ért el iskolánk csapata. A csapat tagjai voltak: Horváth Dorina, Jerémiás Laura, Bartus Julianna, Vörös Dorottya, Jugovits Kata, Horváth Regina, Fister Kitti.

Egyéniben 1. lett Vörös Dorottya, 2. helyen végzett Horváth Dorina, 3. helyezést ért el Bartus Julianna.

III-IV. korcsoportos csapatunk a 2. helyen végzett. Csapattagok voltak: Gombos Dóra, Polák Luca, Ézsiás Dóra, Kiliti Eszter, Romsics Adél, Ézsiás Boglárka, Sági Emma

Egyéniben Kiliti Eszter 3. helyezést ért el.

Felkészítő: Papréti Emese

Gratulálunk az eredményekhez, és sok sikert kívánunk az országos elődöntőn!

Röplabda

Az iskola 7-8. osztályos fiú röplabda csapata már több tornán is szerepelt. Legutóbb a szünet előtt Veszprémben vettek részt négy csapat részvétele mellett egy találkozón, ahol ügyesen játszottak.
A csapat tagjai: Kormány Álmos Csongor, Fehérvölgyi Benedek, Mária Ádám /Dózsa Iskola/, Karli Benedek /Dózsa Iskola/, Clarke Alex, Nyári István, Kovács Jonatán, Fekete Csanád.
A képen nem szerepel, de a csapat tagja: Nagy Ábel, Szücs Tamás, Stumpfhauser Bálint, Cseke Dénes.