Játékos sportfoglalkozás a Botevben

Szeretettel várjuk azokat az iskolába készülő 6-7 éves ovisokat, akik szeretnének Balázs bácsival és két tanító nénivel együtt keddenként egy - egy jó hangulatú ügyességi-játékos sportfoglalkozáson részt venni!

A foglalkozások célja: a gyerekek megszeressék a mozgást, megismerkedjenek olyan mozgásokkal, feladatokkal, melyek az iskolában várnak majd rájuk. A mozgásnak, a sportnak nagyon fontos szerepe van a testtartásuk, a figyelmük, a gondolkodásuk és a koncentrációjuk fejlődésében!

időpont:  minden kedden  17.00-17.45

helyszín: Botev Iskola „B” épület, a kis tornaterem

Közlemény

Tisztelt Szülők!

A Modern Városok Program keretében a Zrínyi Miklós utca (zsákutca szakasza) teljes út- és járdafelülete megújul.

A munka 2022. szeptember 5-én kezdődik, a kivitelezés 3-4 hétig tart. Ezen időszak alatt az utca teljes szakaszán (a Zrínyi Miklós utca 13-as számtól az Egry Úti Óvodáig) forgalom- és parkolási korlátozásra kell számítani, valamint előfordulhat, hogy bizonyos munkafázisokban a teljes útszakasz lezárásra kerül, így abban az időben a parkolás is tilos lesz.

Iskolánkat ezért csak a főbejáraton keresztül lehet megközelíteni, a Zrínyi utcai kiskapu lezárásra kerül.

Megértésüket és türelmüket előre is köszönjük!

Molnárné Staub Ildikó
intézményvezető

Tanévnyitó ünnepség

 
Iskolánkban az ünnepélyes tanévnyitó 2022.08.31-én, szerdán 17:00-kor kerül megrendezésre.
 
evnyito3
 
 
 

Évzáró és ballagás

Iskolánk évzáró ünnepélye és a ballagás június 17-én 17 órakor kerül megrendezésre. Megjelenés ünneplőruhában.

vzr

Szurkoltunk a Magyarország-Anglia mérkőzésen

Szombaton a Puskás Arénában iskolánk tanulóinak egy csoportja nézőként részt vehetett a Magyarország – Anglia Nemzetek Ligája mérkőzésen.

angol11

A mérkőzést eredetileg szurkolók nélkül rendezték volna, az UEFA szabályai szerint azonban 14 év alatti gyermekek belépést nyerhettek a találkozóra. A Botev iskola is regisztrált a rendezvényre, 15 gyerek és 2 felnőtt jegyet kaptunk a mérkőzésre. Így harmincötezer gyerekkel közösen szurkolhattunk a lelátón, és lehettünk szemtanúi a magyar győzelemnek. 

Izzott a levegő, parázs volt a hangulat, a mérkőzés hatalmas élmény volt mind a gyerekeknek, mind a kísérőknek.

angol meccs 5

Jutalomkirándulás Semmering - Mürzzuschlag

A Veszprém Megyei Német Iskolaegyesület évente szervez jutalomkirándulást a megye német nemzetiségi iskoláiban német nyelvből kiemelkedő teljesítményt nyújtó tanulók számára. Idén iskolánk hét tanulója is részt vehetett a kiránduláson. Az UNESCO világörökség részét képező Semmering vasút vonalán túráztak, majd a mürzzuschlagi vasúttörténeti múzeumban jártak. 

jutalommontazs2