"Közlekedésbiztonsági és Bűnmegelőzési" projektnap

A Veszprém Megyei Rendőr-főkapitányság Bűnmegelőzési Osztályának munkatársai a Veszprémi Rendőrkapitányság előadóival közösen prevenciós napot szerveztek iskolánkban.

Az udvaron 2022. március 29-én délelőtt több helyszínen, különböző programokkal várták a szakemberek az alsó tagozatos tanulókat.
A gyerekek kerékpáros és rolleres ügyességi pályán mérhették fel képességeiket, és győződhettek meg arról, hogy az eszközöket biztonságosan használják. Az egyes pályaelemek teljesítését követően a rendőrök hasznos tanácsokat adtak a gyalogos és kerékpáros közlekedés szabályairól.
A diákok a rendezvény során bűnmegelőzési témájú kérdéseket tartalmazó tesztet is töltöttek, melyet követően a lézerpisztolyt próbálhatták ki.
A közlekedési balesetek megelőzése érdekében a Veszprémi Balesetmegelőzési Bizottság titkára színvonalas előadást tartott a diákoknak. A rendezvényt a korábban meghirdetett rajzpályázat eredményhirdetése és ünnepélyes díjátadója zárta, melyen négy díjazott gyerek ajándékot vehetett át, illetve két tanuló különdíjban részesült: Nagy Kilián Benedek 1. a, Gál Abigél 2. b, Szitási Ákos 3. b, Gál Regina Anna 4. c, illetve Bajnóczi Botond 2. b, Metzger Áron 3. a

Remek program volt! 

 

  • /index.php/oktatas/996-aranybulla800-tortenelemverseny
  • /index.php/oktatas/1028-botev-nyelvi-napok