Köszönet a ruhagyűjtésért!

Nagyon büszkén és sikeresen zártuk a mai napot! A Botev iskola első ruhagyűjtő akciója minden várakozásunkat felülmúlta, amikor reggel megláttuk a behozott ruhával megpakolt zsákokat az előterekben. A Sulizsák Kft. munkatársa is csodálkozott a behozott mennyiségen, és elmondta, hogy a cég "történetében" a második legtöbb ruhát a mi iskolánk gyűjtötte.

 

 

Az eredményünk 3461 kg lett, ami messze túlszárnyalja a legtöbb, programban részt vevő iskola teljesítményét. Ezért a kimagasló eredményért köszönettel tartozunk az erőt, energiát nem kímélő szülőknek, akik összekészítették a csomagokat. Hálásak vagyunk a diákoknak, akik kitartóan pakolták a zsákokat és az iskolában dolgozó kollégáknak az együttműködésükért.

Az akció sikerén felbuzdulva, elhatároztuk, hogy a ruhagyűjtő akciót rendszeresítjük iskolánkban, és évente kétszer megismételjük. Az így befolyt összeget pedig a környezettudatosság jegyében használjuk majd fel. Az első gyűjtésből például a rég áhított mezítlábas ösvényt fogjuk kialakítani.
Köszönjük a lelkes, odaadó munkáját minden résztvevőnek! 
  • /index.php/iskolank/oko-iskola/474-uzsonnasdobozokat-kaptunk
  • /index.php/iskolank/oko-iskola/464-kedden-ruhagyujtes-gy-i-k