Digitális Témahét

Elkészült!!!

A Digitális Témahét pénteki napján minden résztvevő kapott egy-egy oklevelet és Diákönkormányzati dicséretben is részesült. A tanulók nagyon élvezték a feladatokat és úgy határoztunk, hogy a jövő tanévtől kezdve évente minimum két alkalommal egy-egy új számmal továbbra is meg fog jelenni a "Kékregény".


A szerkesztőbizottság (DÖK tagjai) már az utolsó simításokat végzi a Botev első virtuális magazinján.

Hamarosan jelentkezünk!

A költészet napja alkalmából szeretnénk, ha megosztanátok velünk QR kóddal készített kedvenc verseteket. Ehhez mi ezt a QR KÓD generátort ajánljuk. A kész műveket (Költő nevének és a választott vers címének megadásával) a Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. várjuk. Írjátok meg azt is, miért erre a versre esett a választásotok. A legfrappánsabb, vagy legszemélyesebben megindokolt vers bekerül a hamarosan megjelenő virtuális magazinunkba.

Kedvcsináló: Hriszto Botev: Hadzsi Dimitar

 

A Diákönkormányzat tagjai a DIGITÁLIS TÉMAHÉT keretében vállalták, hogy az alábbi applikációk és internetes oldalak segítségével az iskola 45. évfordulójára készít egy különleges magazint.

A virtuális újsághoz (amit hamarosan olvashattok) az alábbi applikációkat és oldalakat használják a tanulók:

 

Április 10-től a egy, az iskolával kapcsolatos 13+1 totót (katt ide: BOTEV TOTÓ) tölthettek ki.

A tökéletes kitöltéshez az iskola főépületében QR kódokat rejtettünk el, melyek a totóhoz szükséges információkat rejtenek.

Április 8-án és 9-én a szünetekben bárki leolvashatja ezeket a kódokat a telefonja segítségével.

Kalandra fel!

  • /index.php/iskolank/diakonkormanyzat/365-kek-regeny
  • /index.php/iskolank/diakonkormanyzat/362-diakonkormanyzat-szmsz