Bringás vándortábor

Az idei nyár sem múlhatott el vándortáborozás nélkül. A tavalyi gyalogos vándortáborok után most biciklis vándortáborban vehettek részt diákjaink a Balaton-felvidéken. 

 

Húsz felső tagozatos diákunk és 3 kísérőtanáruk összesen 238 km-t kerekezett, 1828 m szintkülönbséget küzdött le, 3 szálláshelyen járt, és számtalan közös élményt szerzett a Magyar Kerékpáros Turisztikai Szövetség által szervezett egyhetes tábor ideje alatt.
 
 
 
Kertész András 8. d osztályos tanuló a táborról:   
"A bringás vándortáborban megismerhettük egymást, talán jobban is, mint szerettük volna. Néha kihívásokkal találtuk szemben magunkat, de mindig sikerült leküzdenünk őket, csakúgy, mint a dombokat és az emelkedőket. A szálláshely váltásnál érdekes módon senki nem hagyott el semmit és legtöbbször jó idő is volt. A jutalmat jelentő lejtőkért keményen meg kellett dolgozni, de amikor elértük a hegytetőt, az maga volt a Mennyország. A társaság jó volt és az étel is megfelelt a legtöbb ember elvárásainak. Összességében: a táborba mindenképp megéri eljönni, és aki végigcsinálja, rengeteg élményt szerez." 
 
Ha az országos nagy érdeklődés és túljelentkezés engedi, akkor jövőre is szeretnénk egy hasonló tábort szervezni és további gyönyörű hazai tájakat felfedezni.
További képek IDE kattintva láthatók.
 
A tábort szervezték és vezették:
Guzmits Viktória, Fekete-Stáhl Ágota, Gábor Andrásné Eszter
 
 
  • /index.php/iskolank/oko-iskola/446-ruhagyujtesi-akcio
  • /index.php/iskolank/oko-iskola/424-kepes-vagy