Étkezési lehetőség a digitális munkarend alatt

Tisztelt Szülők, Tisztelt Diákok!

 

A Bakony Gaszt Zrt-vel, és az alvállalkozójával, azaz a História Hangvilla Étteremmel történt egyeztetések után a menzai étkezésről a következő információkat tudjuk megosztani Önökkel:

A H. Botev Általános Iskolában 2021. március 16-tól március 31-ig, és április 07-től folytatólagosan  csak az online-oktatási idő alatt a Szolgáltató két féle módon tudja biztosítani az igénylők számára az étkezést:

 

  1. Személyes elvitellel a Bakony Gaszt Zrt Egyetemi menzájáról, 8200 Veszprém, Hóvirág u. 6. naponta 11.30 óra és 13.30 óra között.

A Szülő saját ételhordóban elviheti gyermeke ebédjét úgy, hogy a konyha dolgozója tányérban kiadja az ételt, amit a szülőnek kell a saját ételhordójába beletölteni, illetve, ha nem tud saját ételhordót biztosítani, akkor a Szolgáltató egyszer használatos műanyag dobozában veszi át az ebédet, melynek helyszínen fizetendő ára: 80 Ft./db.

  1. Egyeztetett címre ki szállítással a História Hangvilla Étterem által CSAK Veszprém-körzet területén, azaz Veszprémben, Veszprém-Kádártára, Gyulafirátótra, Szabadság-pusztára és Jutas-pusztára a következő idővallumban:

minden nap 10,00 – 13,30 óra között.

 

A kiszállítás vagy elvitel által biztosított étkezési lehetőség diák étkeztetésnek minősül a továbbiakban is. A Tanulók a menzáért ugyan azt az összeget fizetik meg mint eddig, és a kiszállítás/elvitel sem von egyéb költséget maga után. Továbbiakban is a menza ára:

Napi díj: …490… ft                  Kedvezményes napi díj: …245…… ft

 

Viszont a diák-étkezéshez, az árakhoz, magához a menza fenntartásához ezek után is mindenképpen szükséges a megszokott formában az étkezési igény leadása a Tanulók/Szülők részéről. Az igénybevételt megelőzően minimum 48 órával korábban, az Intézmény Gazdasági ügyintézője felé kell jelezni.

 

Az étkezési díjakat ebben az időszakban csak bankon keresztül csoportos beszedési megbízással/levonással és átutalással tudjuk rendezni.

 Akik eddig nem ebben a formában fizették az étkezési díjat, számukra e-mailben kiküldésre kerül a szükséges adat a beszedési megbízás vagy átutalás elindításához Ügyintézőnk által.

Az adatvédelmi előírásoknak megfelelően a kiszállításhoz szükséges név és lakcím továbbításához a Hangvilla, mint harmadik fél részére viszont szükséges a Szülők beleegyezése.

Az Ügyintéző által e-mailben kiküldött, vagy IDE kattintva letölthető adatvédelmi hozzájárulásokat kell kitölteni és jól olvashatóan , aláírva szintén e-mailben visszaküldeni számára az igénybe vevők részéről.

 

Az Egyetem Étterem részéről készített menü megegyezik a Tanuló Intézményében megismert, eddigi Hungast által készített 2021…… havi menüvel/étlappal.  

  • hu oldalon / Étlapok/ Város/ Intézmény és az Egyetem Étterem oldalán megtalálható

 

A Hangvilla által készített menüt ide kattintva elérhető (márciusi menü, áprilisi menü, május menü ),vagy a Veszprém, História Hangvilla Étterem Kávézó és Rendezvényközpont Veszprém, Brusznyai u. 2. oldalon találják meg.

 

Bármilyen további kérdéssel, információért vagy jelentkezés esetén:

Szabó Katalin VeInSzol - Gazdasági ügyintézőt kell keresni :

Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. e-mail címen, vagy a +3620/7796761 telefonszámon.

 

 

Veszprém, 2021.03.25.

 

 

Veszprémi Intézményi Szolgáltató Szervezet

8200 Veszprém, Haszkovó u. 39.

Tel: 0688/425-805

 

 

 

 

  • /index.php/etkezes/ebedfizetes/851-2021-aprilis-havi-etkezesi-dij-menza-napkozi-befizetesi-idopontok
  • /index.php/etkezes/ebedfizetes/817-2021-marcius-havi-etkezesi-dij-menza-napkozi-befizetesi-idopontok