Torna diákolimpia megyei döntő 2019

2019. január 18-án rendezték a Simonyi Zsigmond Általános Iskolában a torna diákolimpia megyei döntőjét. A versenyen minden korcsoportban aranyérmet szereztek iskolánk csapatai és így továbbjutottak az országos elődöntőre. A csapatversenyen kívül egyéniben is kiváló eredményt értek el a lányok.

Az I. korcsoportban első helyezést elérő csapat tagjai voltak: Vörös Orsolya, Fister Kitti, Jugovits Kata, Jerémiás Hanna, Horváth Regina, Kovács Júlia, Csizmadia Ajsa.

Egyéni helyezések:

1. hely Jugovits Kata

2. hely Kovács Júlia

4. hely Horváth Regina

6. hely Csizmadia Ajsa

Cikk folytatása

Diáksport évzáró ünnepség

2018. december 12-én tartotta meg a Magyar Diáksport Szövetség Veszprém megyei bizottsága évzáró ünnepségét, ahol az elmúlt tanévben kiemelkedő teljesítményt nyújtó diáksportolókat díjazták. A díjkiosztón részt vett Némedi Lajos, Veszprém alpolgármestere és Németh Noémi, az MDSZ régiós vezetője. Iskolánkból a tavalyi évben mezei futásban 2. helyezett Tóth Márton, a torna B kategóriában egyéni összetettben 3. helyezést elérő Csikó Kinga és a szintén bronzérmet szerző III-IV. korcsoportos tornászcsapat (Kiliti Eszter, Raffai Mercédesz, Lukács Laura, Raffai Bíbor, Gugolya Zsófia, Csikó Kinga) részesült elismerésben.

Rákoskert Kupa 2018

December 15-én rendezték Budapesten a 22. Rákoskert Kupa országos meghívásos tornaversenyt, amelyen iskolánk két csapattal vett részt és mindkét korcsoportban nagyon szép eredményt értek el a lányok.

A II. korcsoportos együttes a 2. helyen végzett. A csapat tagjai voltak: Vörös Dorottya, Jerémiás Laura, Horváth Dorina, Bartus Julianna, Sági Emma, Jugovits Kata, Romsics Adél.

Egyéniben 93 versenyző közül 4. helyezést ért el Romsics Adél, 8. lett Jugovits Kata.

III-IV. korcsoportban a 3. helyen végzett a Botev csapata. Csapattagok voltak: Ézsiás Boglárka, Ézsiás Dóra, Polák Luca, Gombos Dóra, Papp Panna, Kiliti Eszter.

Egyéniben a 90 fős mezőnyben harmadik helyezést ért el Kiliti Eszter, 10. lett Papp Panna.

Felkészítő: Papréti Emese.

Gratulálunk a kiváló eredményekhez!

Kosárlabda dzsembori

Hétvégén a Vetési Gimnáziumban a városi kosárlabda csapat szervezésében játékos sorversenyt rendeztek az iskolásoknak. A Botev iskolát Sári Kálmán vezetésével a 2. osztályosok képviselték. A cél, az volt, hogy mozogjanak, megismerkedjenek a kosárlabdával, hogy esetleg később a csapat tagjaivá válhassanak.

Cikk folytatása

X. Botev Kupa-Sztoján Hanna Emlékverseny eredmények

2018. november 25-én zajlott a X. Botev Kupa – Sztoján Hanna Emlékverseny a Vetési Albert Gimnázium tornacsarnokában. A versenyen 13 település 24 iskolájából 45 csapat indult.

Az eredmények ide kattintva érhetők el.

Iskolánk három együttessel vett részt a megmérettetésen és mind a csapatversenyben, mind egyéniben kiváló eredményeket ért el.

Cikk folytatása

Kosárlabda jamboree

Négy iskola részvételével rendeztek tornát a "Dobd a kosárba" országos kosárlabdaprogram keretében. A versenyen a Botev iskola csapata a 2. helyen végzett. Az 1-2. osztályosokkal felálló együttes minden tagja nagyon ügyesen és lelkesen versenyzett. 

A csapat tagjai voltak: Soós Ákos Bendegúz, Szita Zsombor, Borbély Zalán, Borbély Szilárd, Scheff Martin, Léber Csongor, Horváth Zétény, Laczkó-Tóth Fruzsina, Takács Zalán, Tímár Benedek.

 

Gratulálunk a szép eredményhez!

X. Botev Kupa - Sztoján Hanna emlékverseny

November 25-én kerül megrendezésre a X. Botev Kupa - Sztoján Hanna emlékverseny a Vetési Gimnázium tornacsarnokában.

A 10 órakor kezdődő tornaversenyre az ország minden részéből érkeznek csapatok, iskolánk három csapattal indul a megmérettetésen.

Sok szeretettel várjuk iskolánk tanárait, tanulóit és az érdeklődő szülőket!