Torna megyei diákolimpia

2019. decemberében rendezték meg a torna diákolimpia megyei döntőjét, amelynek első három helyezettje jut tovább az országos elődöntőre. Iskolánk mindhárom korcsoportban indult, és mindegyik csapat továbbjutott a következő fordulóba.

I. korcsoportban 1. helyen végeztek a lányok. A csapat tagjai voltak: Vörös Orsolya, Jerémiás Hanna, Kovács Júlia, Bartus Brigitta, Bartus Adél, Zsemle Gréta, Fóris Léna, Fóris Debóra.

Egyéniben 1. helyezett lett Kovács Júlia, 2. helyen zárt Jerémiás Hanna, 3. lett Vörös Orsolya.

II. korcsoportban is 1. helyezést ért el iskolánk csapata. A csapat tagjai voltak: Horváth Dorina, Jerémiás Laura, Bartus Julianna, Vörös Dorottya, Jugovits Kata, Horváth Regina, Fister Kitti.

Egyéniben 1. lett Vörös Dorottya, 2. helyen végzett Horváth Dorina, 3. helyezést ért el Bartus Julianna.

III-IV. korcsoportos csapatunk a 2. helyen végzett. Csapattagok voltak: Gombos Dóra, Polák Luca, Ézsiás Dóra, Kiliti Eszter, Romsics Adél, Ézsiás Boglárka, Sági Emma

Egyéniben Kiliti Eszter 3. helyezést ért el.

Felkészítő: Papréti Emese

Gratulálunk az eredményekhez, és sok sikert kívánunk az országos elődöntőn!

Röplabda

Az iskola 7-8. osztályos fiú röplabda csapata már több tornán is szerepelt. Legutóbb a szünet előtt Veszprémben vettek részt négy csapat részvétele mellett egy találkozón, ahol ügyesen játszottak.
A csapat tagjai: Kormány Álmos Csongor, Fehérvölgyi Benedek, Mária Ádám /Dózsa Iskola/, Karli Benedek /Dózsa Iskola/, Clarke Alex, Nyári István, Kovács Jonatán, Fekete Csanád.
A képen nem szerepel, de a csapat tagja: Nagy Ábel, Szücs Tamás, Stumpfhauser Bálint, Cseke Dénes.
 
 

Rákoskert Kupa tornaverseny

2019. december 7-én rendezték Budapesten a Rákoskert Kupa országos meghívásos tornaversenyt, amelyen iskolánk mindhárom korcsoportban képviseltette magát és szép eredményeket értek el csapatban és egyéniben is.

Az I. korcsoportban 4. helyen végeztek a lányok. Csapattagok voltak: Bartus Brigitta, Bartus Adél, Csizmadia Ajsa, Vörös Orsolya, Jerémiás Hanna.

Cikk folytatása

Alapszintű úszás diákolimpia 2019.

A december 07-én Veszprémben megrendezett alapszintű úszás diákolimpia döntőjében iskolánkat öt tanuló képviselte: Tóta Gergő, Hutflesz Dávid, Hutflesz Noel, Szabó Zsombor és Horváth Zétény Mátyás. (A hatodik nevezett tanuló, Hegyi Szonja nem indult.) Az elindult öt tanuló remek versenyzéssel szép eredményeket és helyezéseket ért el. A versenyen az indulók valamennyien megjavították egyéni csúcsaikat.

Az eredményeket és a helyezéseket az alábbi táblázat szemlélteti:

 A tanulók kiválóan teljesítettek és képviselték az iskolájukat, eredményükhöz gratulálunk!

 

II. Euronics-Rotary futónap - díjátadó

A II. Euronics-Rotary futónapon 2019. május 19-én iskolánk a 2. helyet szerezte meg. Az ünnepélyes díjátadóra november 27-én került sor a Stadionban. 400.000 Ft értékű sporteszköz támogatásban részesült intézményünk. Gratulálunk iskolánk tanulóinak és köszönjük a szülőknek az aktív részvételt!

XI. Botev Kupa - Sztoján Hanna Emlékverseny

2019. november 24-én rendezték a Vetési gimnázium tornacsarnokában a XI. Botev Kupa – Sztoján Hanna Emlékversenyt. Az országos, meghívásos tornaversenyen 21 csapat 197 versenyzője állt a szerekhez. Iskolánk mindhárom korcsoportban képviseltette magát, és mind csapatban, mind egyéniben nagyon szép eredményeket értek el a lányok.

A teljes eredménylista ide kattintva érhető el.

I. korcsoportos csapatunk az 1. helyen végzett. A csapat tagjai voltak: Bartus Brigitta, Bartus Adél, Zsemle Gréta, Vörös Orsolya, Jerémiás Hanna, Kovács Júlia.

Egyéniben 2. lett Kovács Júlia, 3. helyezett lett holtversenyben Vörös Orsolya és Jerémiás Hanna.

A II. korcsoport csapatversenyében is az 1. helyet szerezték meg a lányok. Csapattagok voltak: Fister Kitti, Horváth Regina, Bartus Julianna, Horváth Dorina, Jugovits Kata, Vörös Dorottya, Jerémiás Laura.

Egyéniben három boteves állhatott a dobogóra, aranyérmes lett Jerémiás Laura, 2. helyen végzett Vörös Dorottya, 3. lett Jugovits Kata. Bartus Julianna és Horváth Dorina holtversenyben a 8. helyen végzett.

Cikk folytatása

SparTANárok

A hétvégén (2019. okt. 6.) Kazincbarcikán megrendezésre került Spartan Sprint akadályfutó versenyen iskolánk 9 fős tanári csapata sikeresen teljesítette a 7,3 km-es távot a 26 akadállyal együtt.

A csapat tagjai:

  • Fülöp Krisztina
  • Gábor Andrásné, Eszter néni
  • Herczeg Balázs
  • Kató Beáta, Betty néni
  • Németh Petra
  • Pap-Néninger Melinda
  • Sári Kálmán
  • Veiland Veronika
  • Wächterné Zsargó Zsanett

A csapat tagja volt Szabó Laci bácsi is, de ő egyéb elfoglaltságai miatt a versenyre nem tudott elmenni.

Tanáraink, kollégáink teljesítményéhez szívből gratulálunk! Példát mutattak csapatépítésből, összefogásból, hisz több, mint három hónapig készültek, edzettek együtt és a verseny során is folyamatosan segítették, támogatták egymást.

 

Büszkék vagyunk a Botev iskola tanári csapatára!