Városi Diákolimpiai döntő - Kosárlabda

Kedden iskolánkban a 7-8 osztályos fiúk városi Diákolimpiai döntőt játszottak kosárlabdában a Deák Iskola csapata ellen.
Nagy csatában elvéreztek a fiúk, így a második helyen végeztek. Cholnoky Iskola csapata lett a harmadik a tornán.
 
Csapat tagjai: Pál Benedek, Ráskai Zoltán, Fóris Joel, Nyári István, Gyimesi Máté, Hontai Áron, Róza Imre, Fodor Márton, Kertész Péter, Kertész András, Harmat Levente, Táncos Olivér

Kosarasok

Szombaton a kicsi kosarasok ismét kosárlabda tornán vettek részt a Vetési Gimnázium tornacsarnokában.
Most a Padányi Iskola és a Szentgáli Iskola csapataival játszottak.
Mind két mérkőzésen nagyarányú győzelmet arattak.
Gratulálunk a csapat tagjainak.

Német Balázs, Takács Zalán, Soós Ákos Bendegúz, Gömöri Márton, Bartal Bátor, Ivánfai Kolozs, Molnár Ádám, Hutflesz Noel, Sajtos Huba, Szücs Fanni, Fister Kitti, Sajtos Vince
 

Kosarasok és röplabdások a városi diákolimpián

Hétvégén városi diákolimpia tornákon vettek részt a Botev-iskola lányai.
Pénteken 7-8. osztályos kosarasok a Szilágyi-iskola lányaival játszottak. Jól játszottak, de sajnos így is alulmaradtak, és másodikok lettek a városi döntőn.
A csapat tagjai: Kántor Zsófia, Ráskai Zsuzsa, Németh Liza, Fábián Réka, Gáspár Alexandra, Kiss Éva, Léber Boglárka, Gyimesi Luca
 
Szombaton röplabdások játszottak a városi döntőn.
Délelőtt 5-6., délután 7-8. osztályosok mérkőztek meg.
Mindkét csapat mindegyik ellenfelét legyőzte, de az első forduló eredményeit is figyelembe vették, így a második helyen végeztek.
Ennek ellenére bejutottak a megyei döntőbe.
A csapat tagjai: Czuri Hella, Szabó Krisztina, Vilovski Andjela, Ferenczy Eszter, Fekete Fanni, Fábián Réka, Baján Enikő, Gáspár Alexandra
Gratulálunk az eredményekhez.

Torna diákolimpia országos elődöntő

2020. február 16-án került megrendezésre a torna diákolimpia országos elődöntője a Vetési gimnázium tornacsarnokában, ahol a megyei döntőket követően négy megye legjobb csapatai léptek a szerekhez, hogy kiderüljön, ki kerül az országos döntőbe. Iskolánk minden korcsoportban képviseltette magát a megmérettetésen, és kiemelkedő eredményeket ért el. Mindegyik csapatunk első helyen végzett, így bejutott az országos döntőbe. Egyéniben is nagyon szépen szerepeltek a lányok.

Az I. korcsoportos aranyérmes csapat tagjai: Vörös Orsolya, Jerémiás Hanna, Zsemle Gréta, Bartus Brigitta, Bartus Adél, Fóris Léna.

Cikk folytatása

VUKE Mini Kupa – 2. forduló

Február 1-jén a veszprémi Vetési Albert Gimnázium tornacsarnokában vettünk részt a második kosárlabda tornán.

Két csapattal mérkőztünk meg. A Padányi Iskola és a VUKE kis kosárlabdázóival.

A gyermekek és a szülők is már nagyon várták ezt az újabb találkozót.

Mindkét meccsen nagyon nagy lelkesedéssel játszottak a gyermekek. Játékukban több olyan technikai, taktikai / emberfogás a védekezésben, passzolás, helyzetfelismerés / elem volt jelen, ami a fejlődésüket mutatta.

Minden gyermeknek jelen volt vagy az egyik, vagy mindkét szülője. A szülőknek és a gyermekeknek kellemes, jó élmény volt ez a szombat délelőtt. Gratulálok a csapatomnak!

Sári Kálmán - edző

Padányis Párducok

Szentgáli Szürkefarkasok

19

:

39

Boteves Bikák

Padányis Párducok

78

:

14

VUKE Viperák

Szentgáli Szürkefarkasok

22

:

39

Boteves Bikák

VUKE Viperák

46

:

20

 

Kosárlabda győzelem

Múlt szombaton az iskola alsós kosárlabdázói, a Vetési Gimnázium tornacsarnokában egy  tornán vettek részt. Játszottak a Padányi Iskola és a VUKE csapata ellen.
A fiúk nagyon ügyes, jó játékkal megnyerték a tornát.
 
A csapat tagjai: Németh Balázs, Takács Zalán, Soós Ákos Bendegúz, Glük Barnabás, Gömöri Márton, Odor Imre, Hontai Márton, Ivánfai Kolozs, Szita Zsombor, Molnár Ádám, Hutflesz Noel