Levél diákjainknak

Kedves Diákjaink!

Szeretnék ezúton is gratulálni nektek, hogy ilyen rugalmasan, fegyelmezetten és hatékonyan alkalmazkodtatok az új, digitális tanulási formához. A Botev iskola egész tantestülete nagyon büszke rátok! Bízunk benne, hogy a tanév végéig megmarad a lelkesedésetek, kitartásotok. Éljetek a különös helyzet adta lehetőségekkel, tanuljatok önállóan, osszátok be az időtöket, tennivalóitokat, készítsetek saját heti rendet és segítsetek otthon szüleiteknek!

Biztosan hiányoznak nektek a társas kapcsolatok, osztálytársaitok, netán még a tanáraitok is. Higgyétek el, nekünk pedagógusoknak is nagyon hiányoztok, nem látjuk a mosolygós szemeiteket, nem halljuk a tanórai válaszaitokat, nem örülhetünk veletek együtt sikereiteknek és nem bosszankodhatunk az apróbb csínytevéseiteken.

Kérlek benneteket segítsetek osztálytársaitoknak, beszéljetek egymással valamilyen online felületen, forduljatok bizalommal tanáraitokhoz, ha elakadtok, vagy nem értitek a tananyagot és tartsátok be mindig a leadási határidőket!

Reménykedem, hogy együtt dolgozva túl leszünk ezen a nehéz időszakon és visszatérve a régi kerékvágásba még jobban odafigyelünk egymásra. Biztos vagyok benne, hogy az elsajátított új tanulási módok az iskolában, az életben hasznunkra válnak és megerősödve folytathatjuk közös munkánkat.

Vigyázzatok magatokra, tanuljatok továbbra is ilyen szorgalmasan és fogadjatok szót szüleiteknek!

A tavaszi szünetben mindenkinek jó pihenést, feltöltődést kívánok! 

                       A mielőbbi viszontlátás reményében:

                                               Molnárné Staub Ildikó (Ildikó néni)

                                              intézményvezető

  • /index.php/oktatas/662-a-magyar-kolteszet-napja
  • /index.php/oktatas/643-tavaszi-szunet-2