Holland vendégek a Botevben


A Pannon Egyetem egyik holland partnerintézményének integrált óvodapedagógus-és tanítóképzésében részt vevő hallgatói május közepén ellátogattak Veszprémbe és a mi iskolánkban is hospitáltak alsós és felsős tanórákon egyaránt.
A tanórák után a könyvtárban egy jó hangulatú beszélgetés keretében vendégeink válaszokat kaphattak felmerülő kérdéseikre.
A vendégek és egyetemisták tiszteletére a 8.c tanulói John Lennon: Imagine c. dalát énekelték el. Biszak Sára, Kopházi Nóra, Szuhánszki Emma - szoprán; Kovács Kata, Fóris Hanna, Furda Gréta - alt.
Elektromos zongorán közreműködött: Bojnécz Gábor
 
 
A különleges nap programja:
 

A 2.c osztályos egyik németes csoportja a tanórán játékos, énekes, mozgásos, interaktív feladatokon keresztül mutatta be, eddig megszerzett tudását. Az óra jó hangulatban telt, zárásként pedig a gyerekek egy rövid műsorral készültek, illetve egy német dalt tanítottak meg a vendégeknek.

A 2.b ének órájának végén egy angol dalt, Miss, Miss címmel tanítottunk a vendégeknek játékkal. Majd egy holland dalt tanulhattunk tőlük Welles, Nites címmel. A felvételeket Dóczi-Kasler Katinak köszönhetjük.

A dalok a képre kattintva hallgathatók/nézhetők meg:

 

 

Képek a környezetismeret óráról:


Képek a néptánc óráról:


A többi kép ITT található.

 
  • /index.php/oktatas/416-interju-molnarne-staub-ildikoval-a-veszprem-tv-ben-45-eves-a-botev-iskola
  • /index.php/oktatas/410-futas