SzMSz

Szervezeti és működési szabályzat

 

Közzétételi lista

Különös Közzétételi Lista

Általános iskola

  1. A felvételi lehetőségek

A fenntartó felvételi körzetet jelelölt ki iskolánk számára. Az utca jegyzék megtalálható a honlapunkon. A német nemzetiségi tagozatos osztályra felvételi körzetünk Veszprém város egész körzete.

Az intézmény az alábbiak szerint határozza meg a felvételi lehetőségeket:

Ha iskolánk a felvételi kötelezettsége teljesítése után további felvételi, átvételi kérelmeket is teljesíteni tud, a további felvételi kérelmek teljesítésénél előnyben részesíti a halmozottan hátrányos helyzetű gyermekeket,  tanulókat ( a köznevelési tv.-nek megfelelően) A további felvételi kérelmekről a következők szerint döntünk:

Előnyben részesül, akinek lakóhelye iskolánk telephelyével egybe esik, illetve különleges helyzete ezt indokolja.

Különleges helyzetnek minősül, ha a tanuló:

Cikk folytatása

Pályázat intézményvezető beosztás ellátására

Az Emberi Erőforrások Minisztere a "Közalkalmazottak jogállásáról szóló" 1992. évi XXXIII. törvény 20/A. § alapján pályázatot hirdet a Hriszto Botev Német Nemzetiségi Nyelvoktató Általános Iskola Intézményvezető (magasabb vezető) beosztás ellátására. A vezetői megbízás időtartama 2018.08.16 - 2023.08.15. A meghirdetett beosztásra egy személy nyújtotta be pályázatát, Molnárné Staub Ildikó. Az általa készített, az intézmény vezetésére vonatkozó program, amely tartalmazza a szakmai helyzetelemzésre épülő fejlesztési elképzeléseket, honlapunkon megtekinthető.